0
Handlekurven din er tom

Panorama fra Krossfjellet

Panorama fra Krossfjellet på Holsnøy

Vi har fått noen veldig flotte dager med sol og varmt vær den siste uken. Da må man bare benytte tiden så godt mulig. Hva er vel bedre enn tå ta en kveldstur på fjellet.

Krossfjellet er en fjelltopp på Holsnøy, og fra Øvre Sagstad tar det ca 20 minutter i moderat tempo å nå toppen. Belønningen når du er på toppen, er 360 graders vakker utsikt. Herfra kan du se inn mot Åsane byn, man ser mot Askøy og Øygarden og man ser hele veien til Fedje. I motsatt retning ser man Radøy og de snøkledde fjellene i Masfjorden.

Vel på toppen, ville jeg ta et skikkelig panorama av utsikten mot Åsane og innover mot byn. Jeg rigget opp kameraet i motsatt retning i forhold til hvor solen gikk ned i horisonten. Når man tar panoramabilder er det veldig viktig å få kamera og stativet i vater, 100% i vater. Da får man et veldig godt resultat.

For spesielt interesserte: hele panoramabildet er satt sammen av totalt 12 høyoppløslige bilder. Filstørrelsen 308 MB og bildet nesten 17000 pixler bredt.

Under ser du et utsnitt av venstre kant av bildet, det første bildet av de 12, og kun et utsnitt. Originalbildet er mye høyere. 

Nordhordlandsbroen
Nordhordlandsbroen

Legger ved ett bilde til, som viser litt mer mot byfjorden, der du ser Morvik og Hellenesset. Har du lagt merke til at man får fantastisk flott rosa lys i motsatt retning av solnedgangen?

La oss alle håpe på flere fine dager i vår og sommer, og vi får håpe på at vi holder oss friske og at dagene blir mer lik de vi er vant med.

Share on facebook
Del på Facebook
Share on email
Send på epost til en venn
Vafler
Forrige Matfoto - vafler
Neste Øl og vin foto
Øl

Comments are closed