0
Handlekurven din er tom

Matfoto – vafler

Vafler

Den siste tiden har jeg investert i noe enkelt studioutstyr. Har også kjøpt noen arbeidsbukker og klemmer på Biltema som jeg bruker som bord. Alt er satt provisorisk opp i garasjen, men det funker ganske bra. 

Matfoto er en hel industri, mange holder på med dette, og resultatene er veldig forskjellig. Etter at vi måtte holde hos mer inne pga. karona-viruset, ble jeg tilfeldigvis oppmerksom på denne måten å fotografere på. Jeg liker jo meg helst ut mot kysten eller i skogen, men noe sa meg at dette var en spennende måte å få tatt bilder når været er dårlig eller når man må «holde seg ved teltet».

Som underlag har jeg brukt noe rekved som er kuttet opp til små bordplater. Det samme har jeg gjort med noe kapp jeg hadde etter å bygget en liten hagestue i sommeren som var.

Vaflene er fra en Toro-pose, bringebær, blåbær og melis er kjøpt på Rema 1000. 

Oppdatering 21.april 2020;

Bildet av vaflene mine vant konkurransen i kategorien mat hos CEWE Japan Foto 🙂

Vaffel

Vet om du noen som trenger hjelp til matfoto, be de gjerne ta kontakt med meg 🙂

Forrige Fantastiske Ono i Øygarden​
Neste Panorama fra Krossfjellet

Comments are closed